Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nederlandse Bonsai Show 2022 – Leersum

17-09-2022 @ 09:30 - 17:00

Nationale Bonsai Show van de samenwerkende bonsai verenigingen in Nederland.

De show zal plaatsvinden in Leersum, provincie Utrecht, centraal in Nederland.

Bonsai worden getoond van alle samenwerkende verenigingen binnen de NBV.
Tijdens de New Talent Contest (NTC) zullen afgevaardigden van elke bonsai vereniging het tegen elkaar opnemen om in korte tijd de beste bonsai te vormen. De winnaar zal Nederland vertegenwoordigen bij de eerstvolgende European Bonsai Association (EBA).
Na de NTC zal op het podium een demonstratie worden gegeven hoe een imposant grote Pinus wordt omgevormd en gestyled tot Bonsai. De demonstratie zal door 4 samenwerkende bonsai artiesten worden uitgevoerd. Bruno Wijman, Rijn Becude, Michal Mokry en Frank Oosthoek.

Rondom de Show en Demo zijn vele handelaren aanwezig, voor al uw bonsai benodigdheden.
============================================================================================================================================================

In de periode 22 juli tot 3 augustus 2022 zijn we als NBV uitgenodigd door de Japanse delegatie om bonsai te tonen in het Japanse paviljoen tijdens de Floriade 2022 in Almere. De bonsai, die 50 jaar geleden was gevormd tijdens de Floriade van 1972, zal worden getoond, samen met bonsai van de bonsai verenigingen, die zijn aangesloten bij de NBV. Dit evenement vindt plaats als onderdeel van een wissel tentoonstelling in het Japanse paviljoen.

Gegevens

Datum:
17-09-2022
Tijd:
09:30 - 17:00