In het Multifunctioneel Centrum (MFC) aan de Oude Schoolstraat 33 in Ubachsberg houden we op de eerste en derde zondag van de maand onze werkbijeenkomsten, tijdens deze werkbijeenkomsten wordt, onder leiding van ervaren instructeurs, van 10.00 uur tot 12.30 uur, aan eigen bomen gewerkt.

Verder worden er enkele clubavond gehouden op een eerste woensdag van de maand, met een demonstratie / lezing, aanvang 20.00 uur. Het is helaas niet haalbaar om elke eerste woensdag van de maand een lezing / demo te organiseren, raadpleeg hiervoor de agenda. De demo / lezing wordt verzorgt door een Bonsaimeester uit binnen- of buitenland. Elk onderwerp dat raakvlakken heeft met bonsai kan als thema voor die avond gekozen worden. Dit zijn in principe allemaal besloten bijeenkomsten.

Mocht u echter geïnteresseerd zijn om een werkbijeenkomst of een clubavond bij te wonen, stuur dan even een berichtje via het contactformulier.

Maandelijks worden de leden, doormiddel van een Nieuwsbrief, geïnformeerd over relevante bonsaiweetjes en hetgeen die maand te gebeuren staat. Als het gewenst en haalbaar is worden er eveneens beginners of gevorderde cursussen gegeven.

Ook worden met enige regelmaat tentoonstellingen, kwekers en bedrijven bezocht die raakvlakken hebben met dit alles.

De vereniging beschikt eveneens over een aantal boeken die uitgeleend worden aan leden.

Kortom, een vereniging waar je lid van hoort te zijn, als je in Zuid-Limburg woont en de hobby “Bonsai” een warm hart toedraagt. Neem contact op via het contactformulier.